Skip to main content

Dag van de Ambacht.

Bezoek ons op zondag 21 november e.k. tussen 10u en 17u.

Wij openen eindelijk nog eens de deuren!

We nemen deel aan de Dag van de Ambachten en nodigen graag iedereen uit wiens interesse gewekt is in ons atelier of glas-in-lood. Wij zullen u die dag laten zien hoe glas-in-lood op een puur ambachtelijke wijze gecreëerd wordt. Alsook kunt u de sfeer van Atelier Mestdagh opsnuiven en een aantal restauraties en creaties van naderbij bekijken.

Tijdens de Dag van de Ambachten houden wij ons vanzelfsprekend aan de huidige COVID-maatregelen. Dit houdt voor onze bezoekers in dat wij zullen vragen: afstand te houden, handhygiëne te hanteren en het mondmasker te dragen. We zullen het atelier ook voldoende verluchten, dus kleedt u warm. Wij voorzien een tent aan de ingang zodat de wachtende bezoekers niet in de regen hoeven te staan. We laten namelijk max 80 aanwezige bezoekers in het atelier toe. Op die manier hopen we uw bezoek zowel aangenaam als veilig te kunnen maken.

Wij verwelkomen u op zondag 21 november van harte in ons atelier.

Voor wie wil ontdekken wat er nog in de regio te doen is, neem gerust een kijkje op de site https://www.dagvandeambachten.be/nl