Skip to main content

Atelier Mestdagh 75 jaar…

Atelier Mestdagh mag 75 kaarsen uitblazen! Albert Mestdagh richtte het bedrijf op met zijn vrouw Yvonne waarna Luc Mestdagh en Ingrid Mevaert de fakkel overnamen. Vandaag leidt Katrien Mestdagh het bedrijf met veel enthousiasme en bouwt ze het uit tot een hedendaags bedrijf dat de kunst der ambachten doorgeeft maar innovatie niet uit de weg gaat.

Traditionele technieken blijven de norm en worden met zorg overgedragen aan een volgende generatie. De ambachtelijke kennis wordt aangevuld met innovatie en wetenschappelijke insteken. Vakkennis én een gepassioneerd team zorgen ervoor dat we steeds nieuwe uitdagingen kunnen aangaan waarbij grenzen steeds verder verlegd worden.

Om jullie hiervan een glimp te laten opvangen werken we mee aan een fiets- en wandelroute te Merelbeke waarbij verschillende van onze werken tentoongesteld staan. Ons atelier zet voor de gelegenheid de deuren open zodat jullie onze medewerkers aan het werk zien… en tot slot wordt dit weekend ook een brochure gelanceerd dat Katrien heeft geschreven in samenwerking met monumentenwachter Hilde Wouters.

Download de brochure