Skip to main content

Atelier Mestdagh wenst u het allerbeste voor het nieuwe jaar! We hopen dat het voor u een boeiend jaar mag worden mét... Goede gezondheid, Creativiteit, Ontspanning & vooral véél Liefde.

2019 wordt voor Atelier Mestdagh een jaar vol uitdagingen!
We blikken even vooruit in onze agenda, met volgende projecten:

Afwerken van de glasramen in de Sint-Servaaskerk te Schaarbeek, Uitvoering en plaatsing van de nieuwe glasramen (ontw. Bureau Bressers) in de kerk te Westkapelle, Uitvoering en plaatsing van een nieuw glasraam (ontw. Nele Antoons) in de kerk van Maasmechelen, Plaatsing van de nieuwe ramen van Ingrid Meyvaert in het Clarenshof te Nieuwpoort.

Naast onze dagelijkse werking, blijven we ook op andere gebieden actief:

Na de succesvolle start van de workshops in oktober, gaan we verder met de tweede sessie en pp 28/04 stellen we onze deuren open in het kader van de Erfgoeddag. We starten verder onze info-avonden voor architecten, interieurvormgevers en bouwbedrijven.

In april starten we, met de steun van de Vlaamse overheid, een leertraject waarbij de kennis van de glasschilderkunst van Luc Mestdagh wordt overgedragen naar de derde generatie. Dit zal gekoppeld worden aan een uitdagend kunstproject ‘Stained Stories’, waarbij een telefooncel uit 1958 zal worden beglaasd met gebrandschilderd glas op basis van ontwerpen van de cartoonist Joris Snaet.

Dit traject zal u via onze sociale media kanalen Facebook & Instagram kunnen volgen.

ALLE NIEUWSBERICHTEN